Tietoturva - tietoturvauutisia maailmalta

Tietoturvapalvelut

Välitämme liiketoimintasi turvallisuudesta ja jatkuvuudesta. 

Tukipalveluiden olennaisena osana tarjoamme tehokkaita tietoturvaratkaisuja, joustavasti ja kustannustehokkaasti yrityksesi toiminnan, tarpeiden ja edellytysten mukaisesti toteutettuna. 

Tietoturvakysymykset aiheuttavat toistuvasti uusia haasteita ja edellyttävät siksi jatkuvaa seurantaa ja varautumista uusiin uhkiin. Meillä on tarjota käyttöösi monipuolista, kokenutta ja erityiskoulutettua tietoturvaosaamisen asiantuntijapalvelua. 

Haluaisimme turvata tärkeät dokumenttisi, ohjelmistosi ja laitteesi ajantasaisella tietoturvaohjelmistolla ja sopivasti tehokkailla suojauskäytännöillä. Voimme huolehtia yrityksesi tietoturvan valvonnasta, ylläpidosta ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisuista – ja myös tietoturvatason ylläpitämisestä. 

Luotettavan suojaustason ja tehokkaan kokonaisratkaisun saavuttamiseksi suosittelemme napakasti toteutettua tietoturvakartoitusta. Nykytilanteen kartoittamisella ja sen raportoinnilla sekä siihen liitettyjen kehitysehdotusten avulla voisimme yhdessä sopia vaadittavista toimista ja ratkaisuista, hallitusti. 

Yrityksesi turvaksi: 

✓ Virustorjunta ja roskapostin suodatus
✓ Palomuuriratkaisut
✓ Varmistukset
✓ Tietoturvalliset yhteydet ja etätyöskentely
✓ Vahva tunnistus ja identiteetin hallinta
Ritvanen Partners Oy
Iivisniemenkatu 2, katutaso 
02260 Espoo
info@ritvanenpartners.fi
Y-tunnus: 2758694-5 

Lataa etätukiohjelmisto tästä:
http://get.teamviewer.com/vquadhv